Sandra Aćimović

doktor opšte prakse


Učenje engleskog jezika sa prof. Milicom Poletanović je predivno iskustvo. Fantastičan mlad profesor i pedagog koji sjajno prati potrebe i razvoj učenika. Profesor koji motiviše i ima ogromnu pozitivnu energiju koju nesebično prenosi svojim učenicima. Oduševljena sam objašnjavanjem gramatike i svim odličnim primerima. Konverzacijski deo časa je odlična vežba za proširivanje fonda reči i primenu gramatike koja je do tad obrađena. Naizmenično učenje novog i ponavljanje prethodno pređenog gradiva omogućuju da na kraju kursa potpuno vladate pređenim nivoom. Istakla bih rad na frazama, koje mi danas mnogo znače u svakodnevnoj komunikaciji. Draga Milice, hvala za svaki divno proveden čas! Hvala za odlično znanje koje sam stekla u radu sa Vama, učinili ste moj život u Americi lepšim i komfornim mestom za poslovnu i svakodnevnu komunikaciju.

dr Jelena Želeskov Đorić

naučni saradnik, Geštalt psihoterapeut


Milicu sam upoznala 2013. godine kada sam počela da razmišljam o iseljeničkoj vizi za Australiju. Počele smo da radimo zajedno i spremamo IELTS. Bila sam jako zadovoljna načinom na koji je Milica pristupila radu, kako je birala materijale i motivisala me da učim. Milica je svakodnevno imala časove i sa mojom ćerkom Isidorom koja je tada imala osam godina. Isidora je uz Milicu zavolela engleski jezik, radovala se časovima i redovno sama čitala dečije knjige na engleskom. Zahvaljujući Milici za nju je čas predstavljao uživanje. Milica je tokom 2014. godine krenula da radi i sa mojim suprugom, pripremajući ga za IELTS. Mi smo sada u Australiji, ja sam položila IELTS, krenula da radim kao psihoterapeut, a Isidora je krenula u peti razred u školi koja je dobila status Cambridge International School. Iako sam imala bojazni kako će se Isidora uklopiti, imajući u vidu da će celokupna nastava biti na engleskom jeziku, veoma brzo sam se uverila da moje sumnje nemaju osnova. Isidora je krenula u školu bez entry testa, jer je njeno znanje engleskog (procenjeno na osnovu intervjua) bilo na nivou koji prevazilazi nivo znanja dece njenog uzrasta kojima je English as a second language. Učiteljica je jako zadovoljna i zbunjeno me je pitala kako Isidora tako dobro govori engleski, kao i da li sve škole u Srbiji imaju tako kvalitetnu nastavu iz engleskog. Naravno da ne! Milica je izuzetna osoba, vrhunski stručnjak u svojoj oblasti, analitična i maskimalno predana onome što radi. Za svaku preporuku je raditi i učiti sa njom!

Marija Krstić i Marija Boljanović

spacijalizant urgentne medicine; specijalizant pedijatrije


Časovi slovenačkog su nam bili jako zanimljivi. Profesorica se je trudila da svaki čas bude drugačije osmišljen da bismo izbjegli monotoniju. Smatramo da je bilo veoma korisno to što smo imali česta testiranja i dosta materijala za slušanje, što je vrlo bitno s ozbirom na to da nismo bili u slovenačkoj govornoj sredini. Za nas je bila velika prednost što smo učile u paru, a ne u velikoj grupi. Profesorica je pokazala veliku zainteresovanost za posao kojim se bavimo i značajan dio gradiva prilagodila našim potrebama. Velika prednost u pripremama za ispit je takođe i to da je Milica imala dosta iskustva sa profesorima kod kojih smo polagali, jer je i sama bila njihova učenica. Nakon godinu dana mukotrpnog učenja smo uspješno položile C1 nivo slovenačkog jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani. Sada već drugu godinu živimo i radimo u Sloveniji.

Dragana Armuš

doktor stomatologije


U svojoj petoj deceniji odlučila sam se da naučim nešto novo. Slovenači jezik mi je bio izbor, a dobre preporuke koje sam dobila od profesora sa Filološkog fakulteta, a koje su se odnosile na mladu profesoricu Milicu Poletanović, ispostavile su se kao tačne. Ona je nas seniore svojom uljudnošću, vaspitanjem i velikim znanjem podstakla na lakše učenje jezika, ali i lepo druženje, pa sa radošću dolazimo na časove.

Hasan Alnajjar

student Medicinskog fakulteta


Ja sam Hasan Alnajjar. Ja sam iz Palestine i studiram medicinu na Univerzitetu u Beogradu. Učim slovenački jezik, jer planiram da idem na specijalizaciju u Sloveniju. Moji utisci o kursu su veoma pozitivni, fantastični i obogatili su me. Profesorka Milica je veoma fleksibilna tokom časova: ubrzava ritam časa kada nam je materijal prelak i usporava ga kada naiđemo na prepreku. Puna je entuzijazma i vrlo strpljiva. Iako je udžbenik veoma dobar i odlično organizovan, ona nam donosi i dodatne materijale. Slovenački nije lak jezik za učenje, ali sam u ovom periodu učenja postao siguran u sebe, svoj govor i razumevanje. Hvala profesorki Milici za ovo jedinstveno iskustvo i dugujem joj zahvalnost za upoznavanje slovenačkog jezika i kulture. Kad se setim kursa, pamtim pokretačke razgovore u najprijatnijoj atmosferi.

Igor Ignjatović

opšti hirurg


Za polaganje IELTS ispita sam se pripremao kod Milice Poletanović u školi jezika Infinitiv. Rad sa Milicom bio je ozbiljan i na visoko profesionalnom nivou. Sve jezičke jedinice obrađivali smo detaljno i studiozno. Sada se osećam potpuno spremnim za polaganje ispita.

Nikoleta Krstić

student Fakulteta za matematiku i fiziku


Kada sam prvi put došla kod Milice da testiram svoj nivo znanja jezika, iza sebe sam imala jedan kratak kurs učenja slovenačkog jezika. U tom trenutku sam mislila da neverovatno dobro govorim, ali nakon što mi je Milica ukazala na greške, shvatila sam da je za učenje jezika potrebno mnogo više truda i rada. Počele smo sa individualnim časovima i za 9 meseci moj nivo znanja je dostigao neverovatan napredak. Zahvaljujući Milici nastavila sam svoje školovanje u Sloveniji bez ikakvih prepreka i poteškoća.

Aleksandra, Nevena i Vlado

pravnici


Već duži vremenski period pohađamo časove i jako smo zadovoljni načinom rada i organizacijom časova. Plan rada na časovima je u potpunosti usklađen sa željenim ciljevima, a profesorica je veoma posvećena svojim polaznicima i njihovim ambicijama, pa je uspeh zagarantovan. Časovi su interaktivnog karaktera, a kroz zanimljive teme i sadržaje stičemo nova znanja. Sve pohvale!

Petar, Branka i Aljoša

pravnik, stomatolog i ekonomista


Divna škola, profesorka je maksimalno posvećena, uvek nasmejana. Radna i opuštena atmosfera, posvećenost polaznicima i temeljan rad naše profesorke Milice učiniće da uspešno i kvalitetno savladate materiju. Časovi se odlikuju interaktivnim radom, a znanje se stiče kroz svakodnevne debate na prethodno zadate teme. Radujemo se svakom novom času, spremamo se za polaganje FCE ispita i uživamo u učenju. Sve preporuke!

Jana Savić

učenica


Engleski učim već četiri godine sa mojom ubedljivo najboljom nastavnicom Milicom. Spremale smo se za takmičenje i osvojila sam prvo mesto u školi. Učimo kroz igru i zajedno provodimo lepe trenutke. Mnogo volim naše udžbenike i likove Lusi, Bena i Bastarda.

Maja Jevtović

stjuardesa Etihada


Uz pomoć časova sa Milicom, njenoj posvećenosti i istrajnosti uspela sam da se oslobodim treme i komuniciram na engleskom jeziku bez poteškoca, obogatim svoj rečnik profesionalnim frazama i rečima koje verovatno ne bih imala prilike da naučim u svakodnevnoj komunikaciji i time ostvarim svoju veliku želju: da radim za jednu od najvećih i najprestižnijih aviokompanija na svetu, Etihad, kao i da uživam u svim lepotama i novim stvarima koje imam prilike da vidim na svojim putovanjima. Obožavam njen pristup radu i učenju, jer to organizuje na jedinstven, praktičan i zanimljiv način (kroz neku vrstu igre), a to se meni jako sviđa kod nje.

Petra Šekarić i Anastasija Simić

učenice


Engleski je moj omiljeni jezik. Na časovima igramo razne zabavne igre. Ako bih htela negde da učim engleski, učila bih kod Milice. Engleski je zabavan uz nju. Petra Šekarić Ja i moja drugarica Petra idemo u divnu školu engleskog kod naše divne nastavnice Milice. Stalno naučimo puno toga. Ovo je najbolja škola engleskog. Anastasija Simić

POŠALJI KOMENTAR

Uspešno poslat komentar!

 

Free Joomla templates by L.THEME

Zendesk

Uspešno poslato!